Theaterdiner “Growing BLUE” door LEEF Jeugdtheater

“Growing Blue” De reallife soap van Bakkeveen

Bakkeveen is helemaal op weg om een Blue zone te gaan worden.

John de Mol ziet hierin een uitgelezen kans om na het fiasco van Utopia weer een nieuwe real-life soap te maken in Bakkeveen. Zijn zus Linda moet de verbindende schakel worden tussen fictie en werkelijkheid.

Het gezonde leven in Bakkeveen heeft ook een onverwachte keerzijde.

De huisartsen worden gedwongen om op zoek te gaan naar andere activiteiten maar dat valt niet overal in goede aarde. De Himmelploeg heeft genoeg van alle mensen die gezond willen wandelen en bewegen.

Terwijl de ouderen in Bakkeveen druk zijn met het gezonde leven, ziet de jeugd van Bakkeveen een nieuwe uitdaging. De mooi aangelegde snoeproute van de Doarpstun is een uitgelezen kans voor de jeugd om met andere planten te gaan experimenteren. En heeft de kok wel een goede neus voor de juiste ingrediënten?

Of dit allemaal wel de bedoeling is van John de Mol is maar de vraag en hoe het allemaal af loopt kunt u beleven tijdens het theaterdiner.

Nu alweer voor de derde keer organiseert jeugdtheater LEEF een theaterdiner, nu in samenwerking met Dundelle en Optisport. Het theaterdiner is een 3 gangen buffet gebaseerd op “Eerlijk heerlijk eten” het kookboek van de Blue zone.

Op 27, 28 maart en 3 april 2020 kunt u een avondje genieten van theater en eerlijk heerlijk eten. DE aanvang van de avond is 18.00 uur. U betaalt slechts € 25,00 per persoon. Kinderen tot en met de basisschool, € 15,00

Reserveren is wel nodig en dat kan via 0516 541493 of mail: [email protected]

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met LEEF-jeugdtheater Telefoon 0643539992

Wij wensen u alvast een plezierige avond toe en smakelijk eten.

Geplaatst in: Algemeen

Geef een reactie