Kerstbomen laten “overzomeren”

Ook dit jaar heeft de tuinvereniging de Twakamp weer een perceeltje grond vrijgemaakt voor het “overzomeren” van kerstbomen.

Heb je voor de Kerstdagen bijvoorbeeld een mooie Nordmann of luxe blauwspar gekocht en wil je die volgend jaar wel weer opsieren? En heb je zelf geen plaats om hem te planten?

Voor een kleine vergoeding van € 5,– mag hij komen logeren op de Twakamp waar hij nauwlettend in de gaten gehouden wordt. Garanties kunnen wij niet geven, maar heeft hij een kluit, dan is de kans best groot dat hij nog een tweede leven heeft. Refurbished heet dat tegenwoordig. Hou de boom niet te lang binnen, hoe korter hoe beter en laat hem langzaam wennen aan de kou buiten.

Mocht je hier gebruik van willen maken, mail dan met een van de bestuursleden van de Twakamp, zodat op: Zaterdag 4 januari 2020 van 10 tot half 11 de bomen geplant kunnen worden, als de vorst niet te diep in de grond zit.

Klik hier voor de emailadressen etc.

Bestuur De Twakamp

 

Geplaatst in: De Twakamp

Geef een reactie