Succesvolle 1e Filmmarathon

Zaterdag 9 november organiseerde Filmhuis Bakkeveen z’n 1e Filmmarathon: 6 films in 12 uur. Om 11 uur werd begonnen met de prachtige documentaire WAD en om 21 uur ‘s-avonds werd de slotfilm SHOPLIFTERS gedraaid. 55 filmliefhebbers hadden zich aangemeld voor 1 of meerdere films zodat elke film door gemiddeld 19 bezoekers werd bezocht. Een prachtig resultaat voor een eerste keer. De reacties waren zeer enthousiast; gezellig, kleinschalig, intiem en een ongedwongen sfeer. Ook was men zeer te spreken over de filmkeuze: van hoog niveau. Voor herhaling vatbaar? Zou zo maar kunnen.

Vrijdag 15 november wordt de volgende maandelijkse film gedraaid: “THE INSULT”

.

Nieuwsgierig? Aanmelden kan nog via: [email protected]

Van harte welkom!

Geplaatst in: Filmhuis

Geef een reactie