kerstdiner: De Drie Provinciën

Uit eten met Kerst?
Lekker eten met Kerst, maar geen zin in gesjouw met boodschappen en uren in de keuken staan? Dan bent u van harte welkom in ons restaurant! Traditiegetrouw serveren wij 1e en 2e Kerstdag een uitgebreid Kerstdiner.
Kom eerste of tweede Kerstdag 2019 voor een gezellig kerstdiner naar Restaurant De Drie Provinciën. In feestelijke sfeer geniet u van een uitgebreid diner, welke we bij u aan tafel serveren. Vanzelfsprekend bieden wij voor kinderen, diëten en vegetariërs een aangepast kerstmenu.

Kerstdiner om 14.30 of 19.00 uur
De kerstdiners starten twee keer per dagom 14.30 uur en 19.00 uur. Het restaurant is geopend vanaf 14.00 uur en 18.30 uur. Een kerstdiner om 14.30 uur is ideaal als u het prettig vindt op tijd aan tafel te gaan. Ook met gasten van wat verder weg is het een uitkomst.  Heerlijk tafelen en op tijd weer thuis.

Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij u tijdig te reserveren.

Klik hier voor het kerstmenu en reserveren.

De Drie Provinciën
Bakkeveenseweg 15
9343 TB Een West
0516-541201
www.dedrieprovincien.nl

Geplaatst in: De Drie Provincien

Geef een reactie