Slotplaats Festival

KOM NAAR HET SLOTPLAATS FESTIVAL IN BAKKEVEEN

Het Slotplaats Festival op zondag 6 oktober van 11.00 tot 16.00 uur, bij de boswachters van Natuurmonumenten in Bakkeveen, belooft een bijzonder festival te worden. Op deze dag wordt het Speelnatuur geopend voor kinderen. Hier kunnen kinderen op allerlei manieren klauteren en spelen. Naast een streekmarkt zijn er deze dag allerlei leuke OERRR-activiteiten voor kinderen.

De OERRR Speelnatuur is vanaf deze feestelijke dag geopend. Dat wordt klauteren en rennen, verwonderen en genieten! Er zijn volop OERRR activiteiten, kom je ook bij de boswachters feest vieren in je stoerste speel-OERRR-kleren?

Er is van alles te proeven zoals ijs, jam, honing, worst, kaas, chocolade en streek gebrouwen bier. Hiernaast vindt u bijvoorbeeld bloemen en planten, handgemaakte sieraden, hoeden en petten en kunst van boomwortels. Op het terras van het landgoed is er volop keuze uit diverse huisgemaakte lekkernijen.

Toegang voor volwassenen en kinderen € 2,- per persoon, maar bent u Natuurmonumenten  lid of zijn de kinderen OERRR lid, dan kunt u natuurlijk GRATIS naar binnen! U vindt landgoed de Slotplaats aan de Foarwurker Wei 3 in Bakkeveen.

Klik hier voor impressie van eerdere aflevering van Slotplaats Festival.

Geplaatst in: Slotplaats

Geef een reactie