Buitenschoolse opvang KidsVilla

De scholen zijn weer begonnen en zo ook buitenschoolse opvang KidsVilla.

BSO KidsVilla is gelegen op een prachtige locatie in de Niffelskuorre van camping de Waldsang. We hebben een grote binnenruimte opgedeeld in verschillende hoekjes:

  • een huishoek,
  • bouwhoek en
  • TV hoek waar de kinderen ook een boekje kunnen lezen.

Er is ook een podium waar ze al veel prachtige voorstellingen hebben bedacht en laten zien. Buiten hebben we een pannakooi waar veel in wordt gevoetbald, maar je kunt er ook basketballen. En er is een speeltuin met glijbaan, schommel en zand.

Op de BSO is altijd dezelfde vaste groepsleiding. Onze Visie: wij zien de BSO als een verlengstuk van het gezinsleven. We willen de kinderen dan ook een gevoel geven van ‘thuiskomen’ op een veilige en vertrouwde plek.

Ieder kind wordt op een individuele, positieve en respectvolle manier benaderd. De kinderen worden gestimuleerd respectvol met elkaar om te gaan. Onze nadruk ligt op plezier, ontspanning en je veilig voelen.

We spelen zoveel mogelijk in op de interesses en behoeftes van de kinderen. Af en toe gaan we naar de duinen, of het bos in. Ieder schooljaar sluiten we feestelijk af met alle kinderen. Afgelopen jaar hadden we een vijfslag en de jaren daarvoor onder andere een survivalmiddag en een griezelspeurtocht.

We zijn geopend op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag tot 18.00. De kinderen worden door ons van school gehaald.

Er is nog plek, dus kom gerust een kijkje nemen!

www.kovdebasis.nl

Geplaatst in: Voorzieningen

Geef een reactie