Jeugd in beweging bij Kwiek

Peuter-/Kleutergym
Peuters en kleuters hebben plezier in bewegen. Elke stoeprand, bank of iets dergelijks nodigt hen uit om te bewegen, te spelen en te ontdekken. Ze maken een enorme ontwikkeling door, waarbij deze drang tot bewegen erg belangrijk is.

Bij peuter-/kleutergym proberen wij aan de bewegingsbehoeften van elk kind te voldoen. Elk kind is anders; het ene kind is bang om over kop te gaan, het andere kind heeft hoogtevrees en weer een ander kent geen vrees.

Bij peuter-/kleutergym worden situaties geboden die passen bij de kinderen en die elk kind op zijn eigen niveau kan beleven en waarop elk kind zich op zijn eigen tempo en mogelijkheden ontwikkelt. Daarbij wordt geprobeerd het kind te stimuleren steeds een stapje verder te gaan.

 

Gym/turnen
Omdat er met name bij de oudere kinderen vraag was naar meer nieuwe uitdagingen na de eerste workshop rondes hebben we besloten om vanaf komende periode gym/turnen aan te gaan bieden voor jongens en meiden van basisschool groep 2, 3 en 4.

Gym/turnen zal een combinatie zijn van gymnastiek en turnoefeningen. Juf Dineke heeft al jaren ervaring met het geven van gymlessen en juf Laurien is in haar vrije tijd een fanatiek turnster en geeft hier ook les in. Heb je dus zin in een nieuwe uitdaging, geef je dan nu op voor de komende workshop ronde.

Aanmelden kan weer, kom je ook??!!

 

 

Geplaatst in: Gymnastiek

1 reactie op “Jeugd in beweging bij Kwiek

  1. Laura zegt:

    Opgeven kan deze week nog via [email protected] of via 06-10354481

Geef een reactie