Impressie Crea- & Smulmarkt

Het begon drie jaar geleden als een evenement om ook iets in Bakkeveen te organiseren voor de toeristen die er al aan het begin van het seizoen zijn. “In het Hemelvaartsweekend zitten alle campings hier vol”, vertelt Vincent Veldhoen, dit de Crea- & Smulmarkt organiseert.

“Het is de bedoeling om er een ontspannen en gemoedelijk gebeuren van maken. Gelukkig is dat ook de reactie die we van bezoekers en standhouders terug krijgen.” Op de vrijdag na Hemelvaartsdag verzamelden zich tientallen standhouders in het centrum van Bakkeveen. Met uiteenlopende en verrassende lekkernijen, zoals wraps, tosti’s, speciaal bier, ijs en zelfbakpakketten. Maar er waren ook creatieve standhouders met bijvoorbeeld zelfgemaakte poppen, houten voorwerpen en getekende rouwkaarten. Theater- en muziekacts maakten de mix compleet.

 

Geplaatst in: Crea & Smulmarkt

Geef een reactie