Filmhuis Bakkeveen vertoont buitenfilm

Wat was het vrijdagavond een prachtige filmavond  ! Op dezelfde schitterende locatie als vorig jaar, in een tuin aan de Nije Drintse Wei,  draaide Filmhuis Bakkeveen de hilarische film ‘The Full Monty’,

 een Britse komediefilm uit 1997 die gaat over zes werkloze metaalarbeiders die besluiten om een striptease-act te doen om geld te verdienen.  De film won een Oscar voor beste muziek en werd daarnaast genomineerd voor Oscars voor beste film, regie en scenario. 

De toeschouwers hadden zelf hun stoel en drankje meegenomen en het Filmhuis zorgde voor de rest. Hoewel het later op de avond een beetje frisjes werd, was het prima weer voor de 2e buitenfilm, die door alle bezoekers zeer gewaardeerd werd. De film startte om 22 uur en na middernacht keerde iedereen met een brede glimlach weer naar huis, nog nagenietend van deze mooie avond.

Filmhuis Bakkeveen wenst iedereen een mooie zomer en een fijne vakantie!

 

Geplaatst in: Filmhuis

Geef een reactie