Dorpsfeest Waskemeer

Vanaf 27 juni is het weer zover, het vijfjaarlijkse dorpsfeest van Waskemeer gaat van start. Ook ditmaal staat er weer een wisselend programma klaar, voor ieder wat wils!

Er wordt dit jaar op de donderdagmiddag gestart met de 50+ middag. Voor alle 50 plussers uit Waskemeer en omstreken wordt er een gezellige middag georganiseerd. Net als 5 jaar geleden zal daarna de officiële opening plaatsvinden met een heus Pannenkoekenfestijn! Lekker smullen met alle dorpsbewoners. De donderdag wordt afgesloten door alle talenten die er in het dorp te vinden zijn: Waskemeer Got Talent.

De vrijdagochtend en middag staat in het teken van de kinderen. Eerst de versierde fietstocht en om 15:00 uur staat de kindermiddag op het programma. De avond zal starten met een Pub Quiz met aansluitend een bijzondere Drive-in Show. Vier generaties DJ’s uit Waskemeer gaan ervoor zorgen dat de voetjes van de vloer komen.

Traditioneel starten we zaterdagochtend met de versierde wagens. Alle buurten hebben de afgelopen maanden hard gezwoegd en kunnen eindelijk met de wagen pronken. Kom dat zien! Na al dat harde werken is het tijd om te relaxen tijdens de relaxmiddag. Onder genot van een hapje, drankje en Live Muziek o.l.v. Murk Aukema kun je geheel tot rust komen en weer opladen voor de zaterdagavond. Bandje Speciaal zal ervoor zorgen dat de zaterdag onvergetelijk wordt!

Zondag sluiten we af met de kerkdienst. Deze start om 11:00 in de tent.

Wij hopen op een geslaagd dorpsfeest!

Programma

 • Donderdag 27 juni
  14:30 50+ middag: Tetje van Toen met ‘‘de hort op’’
  17:00 – 18:45 Opening: Pannenkoekenfestijn
  20:00 Bonte Avond: Waskemeer Got Talent
 • Vrijdag 28 juni
  10:00 Versierde fietstocht
  15:00 Kindermiddag
  19:30 Pub Quiz
  22:00 – 02:00 Drive-in show
 • Zaterdag 29 juni
  09:00 Optocht versierde wagens
  13:30 – 18:30 Relaxmiddag
  20:30 – 02:00 Live muziek: Bandje Speciaal
 • Zondag 30 juni
  11:00 Kerkdienst
Geplaatst in: Algemeen

Geef een reactie