Ikeleane: 50 jaar en opening van “De Stâl”.

Ikeleane 50 jaar !
1969 – 2019

In 2019 bestaat camping de Ikeleane 50 jaar.

In de appelhof kwamen een paar tenten te staan. Beppe Femmigje Kiers bedacht dat je met de jongvee stal ook wel andere dingen kan doen. Bijvoorbeeld schoonspuiten en stalen stapelbedden erin en de strozakken vullen. En ziedaar je hebt een kampeerboerderij. Ook het kippenhok moest eraan geloven en dat werden 2 vakantiehuisjes. De stookhut een “toilet-gebouw”. Zie daar camping de Ikeleane is geboren.

Later nemen Jan en Roelie de camping / boerderij over en komen de stacaravans. In 2001 stoppen ze met de boerderij en richten zich volledig op de camping. In 2005 nemen Theun en Marjanna het over en wordt het toeristisch kamperen geboren.

Afgelopen winter is er een hele grote verbouwing geweest en is het hoofdgebouw helemaal verbouwd. Hier is nu een cafetaria gemaakt en een nieuwe zaal. Deze hebben we de naam: de Stâl gegeven. Hier kunnen we de bingo en klaverjassen houden. Maar de zaal is ook geschikt voor feestjes, vergaderingen, workshops of een cursus.

Op 18 mei gaan we alles een feestelijke opening geven en bent u welkom vanaf 10.30 uur. De opening is om 11.00 uur. Onder het genot van een hapje en drankje mag u alles komen bewonderen.

Een hartelijke groet van Theun, Marjanna, Laura en Sven en Robin Kiers

Camping de Ikeleane
Fam.  T. Kiers
Duerswaldmerwei 19
9243 KA  BAKKEVEEN
0516-541283
E: [email protected]
W: www.ikeleane.nl

Geplaatst in: Ikeleane

1 reactie op “Ikeleane: 50 jaar en opening van “De Stâl”.

  1. Douwe Klijnstra zegt:

    Teruggerekend moet ik met de basisschool dat eerste jaar 5 dagen te gast geweest zijn.

Geef een reactie