Golf tegen boom op Duerswaldmerwei

[bron: Noordernieuws.nl]

Twee personen zijn maandagavond rond 20.15 uur gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Duerswâldmer wei in Bakkeveen nabij de begraafplaats (Wijnjewoude –> Bakkeveen). Door nog een onbekende oorzaak raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt en botste tegen een boom. De politie en twee ambulances kwamen met spoed ter plaatse.

De bestuurder en de bijrijder zijn met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Drachten. Tijdens het incident was de weg afgesloten voor het overige verkeer. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Berger BCF heeft het zwaarbeschadigde voertuig geborgen.

Geplaatst in: 2019-gebeurtenissen

3 reacties op “Golf tegen boom op Duerswaldmerwei

 1. Gjt zegt:

  GEVAARLIJKE WEG
  Bij tegenliggers van omvang onvoldoende ruimte uit te wijken.
  Bij regenachtig weer deze weg mijden. EXTRA GEVAARLIJK omdat
  afbakening dan niet zichtbaar is.

 2. Sjaak zegt:

  Bij gevaarlijke wegen snelheid aanpassen, vrachtauto,s ruimte geven d.m.v. uit te wijken, ook winters extra op te letten i.v.m. bevriezing klinkers.

 3. Berend Henk Huizing zegt:

  Voor elke weg geldt: hij is zo gevaarlijk als het gedrag van de weggebruiker. Voor de Duerswaldmerwei betekent dit snelheid matigen, ruimte geven aan elkaar en goed opletten wat er plotseling uit het bos oversteekt. Bij een schrikreactie zijn de bomen snel erg dichtbij.

Geef een reactie