Verkeershinder Mandewijk

Verkeersmaatregelen op 2 en 3 mei bij Spoelstra’s Draai aan de Mandewijk.

Sinds 17 april ligt het nieuwe stalen brugje, verzinkt en gecoat, bij het Garage- en Mechanisatiebedrijf Veenstra aan de Mandewyk klaar voor plaatsing.

Vanaf woensdag 1 mei begint Macadam BV met de werkzaamheden voor de verwijdering van het oude brugje en de plaatsing van het nieuwe brugje. Eerst wordt het oude stalen deel van de oude fundering getild en verwijderd. Daarna worden de houten palen aan de zijde van de Houtwal vervangen. En vervolgens de palen aan de zijde van de provinciale weg.

Daarvoor zal de provinciale weg op donderdag 2 en vrijdag 3 mei gedeeltelijk worden afgesloten, zodat het verkeer in beide richtingen tussen Bakkeveen en Waskemeer de ene overgebleven rijbaan zal moeten delen.

Er is toestemming van de provincie om vanaf hun weg de werkzaamheden uit te voeren. De gemeente zal waarschuwingsborden plaatsten. Dus rijdt voorzichtig om medeweggebruikers en bouwers en uzelf niet in moeilijkheden te brengen.

Fred Hoogenboom

Geplaatst in: Bakkeveen

Geef een reactie