Mis de tijdreis in Troch de Tiid niet.

LEEF jeugdtheater is altijd op zoek naar bijzondere projecten en daarmee proberen zij de jeugd van Bakkeveen enthousiast te maken voor theater en toneel.  Na het succes van Halbes lot kwam de Brassband met het idee om samen een voorstelling te gaan maken. Nu is het zover en gaan wij samen een muzikale en theatrale voorstelling verzorgen. De hoofdrol is weggelegd voor onze jeugd zij worden in deze activiteit ondersteund door volwassenen die ook hun steentje bijdragen in deze voorstelling.

Het thema van deze voorstelling is “Troch de tiid”. De voorstelling laat hedendaagse thema’s zien in andere tijden. Een reis door de tijd waarin wij opzoek gaan naar de bewering of het vroeger wel allemaal beter was.
Wie weet wat er komt en of het werkelijk ook zo was.

Om alvast in de stemming te komen een klein kijkje achter de schermen. Bekijk hier de trailer van Troch de tiid: klik hier 

Voor de kaartverkoop:  klik hier Wij zien u graag bij een van onze voorstellingen op 15 en 16 maart in de Mande.Brassband Opsterland, de Koperbende en LEEF jeugdtheater.

Geplaatst in: Algemeen, Toneelvereniging Nij Bigjin

Geef een reactie