Hannekemaaierswandeltocht 2019

Hannekemaaierswandeltocht 2019

Beste Wandelaars/Hannekemaaiers,

Op 23, 24 en 25 mei is het weer zover. We gaan de 9e Hannekemaaierswandeltocht lopen. Dit jaar starten we in het mooie Coevorden, op een  hele speciale lokatie, te weten Kasteel Coevorden.

Vanuit dit kasteel start de tocht, van ongeveer 90 kilometer, door Drenthe en Friesland. Om deze tocht te volbrengen, moeten we wel wat oefen kilometers “in de benen hebben”. Daarom starten we op 2 maart met onze “oefenrondjes”. Vanaf deze datum willen we elke zaterdagochtend een tochtje van ongeveer 15 kilometer gaan lopen. We starten, om 9.00 uur,  bij het “Bospaviljoen”, drinken onderweg  koffie en proberen rond 12.00 uur terug te zijn in Bakkeveen. Op zaterdag 20 april lopen we een langere tocht van ongeveer 25 kilometer. Op deze ochtend verzamelen we, ook weer om 9.00 uur, bij het “Bospaviljoen” en gaan dan carpoolend naar de omgeving van De Drentse AA. Voor deze wandeling neemt iedereen zijn  eigen lunch  en drinken mee.

De oefenochtenden zijn niet alleen bedoeld voor Hannekemaaiers maar iedereen die graag wil wandelen, mag kosteloos deelnemen.

In eerdere berichten hebben we gezegd dat de tocht “vol” was, maar door een paar afzeggingen zijn er nog een vijftal plaatsen beschikbaar. Wilt U meelopen of heeft u een kennis die van wandelen houdt?

Voor het deelnemen aan de  wandeltocht zijn er twee opties: ​​

Optie A – € 225,00 Vervoer per bus van Bakkeveen naar Coevorden + inschrijfgeld + routebeschrijving + twee luxe overnachtingen met ontbijt + tweemaal avondmaaltijd + tweemaal lunchpakket + bagagevervoer.  ​ ​

Optie B – € 60,00 Vervoer per bus van Bakkeveen naar Coevorden + inschrijfgeld + routebeschrijving + thuis slapen en overige vervoer zelf regelen. ​ ​

​Opgave zo snel mogelijk per e-mail:  [email protected], o.v.v. uw contact gegevens. Inlichtingen: Sjoukje Landstra 06-303 654 62 ​

 

 

 

Organisatie Hannekemaaierscommissie Bakkeveen:

Josien Meulenhoff, Sjoukje Landstra, Jacob van der Weij en Sjirk van Gorkum

 

Geplaatst in: Evenementen, Hannekemaaiers (wandelevenement)

Geef een reactie