Boef is vermist

Ons kleine katje Boef is vermist.

Ze is 7 maanden oud en best wel schrikkerig, dus zijn we bang dat ze is geschrokken van het vuurwerk en uit paniek is weggerend.

Alle tips zijn welkom.

Amber Witte (Weverswal 26)

 

 

Geplaatst in: Oproepen

3 reacties op “Boef is vermist

  1. Amber zegt:

    Boef is gevonden! Met dank aan dit bericht.

  2. Rene Sloots zegt:

    Nou dan mag je blij zijn, ik lees ook op facebook veel oproepen over vermiste dieren en dieren die wat ouder zijn aan een hartaanval bezwijken, ik heb al diverse kinderen en mensen aangesproken, want ik heb ook twee honden en 1 is al op leeftijd en schrikt van elke knal, en mijn andere hond wordt agressief en wil wel door de hekken door rammen, ik snap ook niet dat sommige ouders het toelaten om hun kinderen al met vuurwerk naar buiten te laten gaan 31 December mag het en ik zou de katten alvast maar opsluiten in huis want er lopen altijd weer van die sociopaten rond die het leuk vinden om dieren uit elkaar te knallen, of vuurwerk in de tuinen te gooien waar dieren in huis zijn, van mij krijg je dan een loden pijp in je nek want ik ben er scheitziek van, en dan nog die schijnheilige lui, die dieren thuis hebben maar op 31 december wel voor het huis de boel staan af te knallen 31 December is 31 December en om mij wordt het vuurwerk helemaal afgeschaft en ik hoop nou eens dat de dieren niet gewond raken, maar de mensen zelf het onderspit delven en er is ook nog zoiets van burgerarrest, of bel de politie waar ze wonen het hele huis wordt dan overhoop gehaald, en de dierenhaters kan het geen moer schelen, maar 31 December geen bommen bij mij in de tuin, want bij mij kom je er niet zo genadig af, en ga de bijbel eens lezen, ik ben niet gelovig, maar daar staan denk ik genoeg dingen in, maar ik heb de dieren lief en niet de mens, want mensen zijn gewoon beesten.

Geef een reactie