Filmimpressie Zomeractiviteiten

Stichting Dorpsfeest Bakkeveen trots!

De zomeractiviteiten zijn voorbij gevlogen dit jaar in Bakkeveen. Met drie activiteiten op de planning ging SDB de maand augustus in, niet wetende hoeveel deelnemers en publiek te verwachten. Wat waren het gezellige dagen met z`n allen. Omdat het kan nog een korte terugblik:

Varkentjetemmer van het jaar
Op 4 augustus werd in samenwerking met Plaza de Kolk `Wie temt het varken` georganiseerd. Niemand minder dan Hessel van der Beek en Jeroen Kok mogen een heel jaar lang de naam `Varkentemmer 2018` met volle trots dragen. Deze avond mocht de Himmelploeg van Bakkeveen een cheque ter waarde van €300,- in ontvangst nemen. Dit omdat het mooie werk van de Himmelploeg zorgt voor blije gezichten in Bakkeveen.

Opsweeperen
Daar stond ie ineens. Een sweeper met ruimte voor acht personen om de vakantiekilo`s eraf te zweten of om keihard op je plaat te gaan. Dit laatste gebeurde regelmatig op 11 augustus bij Bospaviljoen Bakkeveen. Velen waren gekomen om dit stukje pure leedvermaak te aanschouwen en te ervaren. Rick Staamer en Sascha verloren de meeste kilo`s zweet, bleven het langst staan en waren daardoor winnaar van de avond!

Daar hangt ie dan
Old but gold. Het spijkbroekhangen is classic en geworden tot een ware publiekstrekker in Bakkeveen. Dit zagen we 18 augustus op de Brink maar al te goed. Wie wil dat nu ook niet zien al die natte mannen in spijkerbroeken? Bij de maatjes 146 t/m 176 won Bo twee kilo spek omdat hij het langst bleef hangen. Bij de herenmaten won Mark Kok met een verpletterende vijf minuten en mocht een waardebon van de Brink in de broekzak steken.

En nu horen we jullie denken, waarom is SDB nou trots? Wij vinden het fantastisch dat er zulke fijne mensen wonen in Bakkeveen en omstreken die elke keer deelnemen, komen kijken en aanmoedigen. Dat we samen mogen werken met toffe ondernemers uit Bakkeveen die zorgen voor levendigheid in het dorp en voor plezier. We zijn trots op jou omdat je dit hele artikel aan het lezen bent en dat is top!

Kortom SDB kijkt terug op blije zomeractiviteiten en is trots op jullie allemaal! Dank jullie wel voor de plezierige aanwezigheid en graag tot snel.
Stichting Dorpsfeest Bakkeveen

Filmpje van Jente Veenstra:

Geplaatst in: Dorpsfeest

Geef een reactie