Komend weekend: de Tufftocht

De Tufftocht, het idee dat ontstond op het dorpsfeest in Bakkeveen

Aanstaande zaterdag 28 juli om 9:00 gaat de Tufftocht van start in Bakkeveen vanaf het terrein van Gebr. Kok (Mandefjild). Het is een tweedaagse roadtrip op een brommer met een onbekende eindlocatie op zaterdagavond. Ruim 50 deelnemers uit de omgeving gaan van start en moeten in totaal 250 km afleggen. Snelheid is niet aan de orde maar plezier staat voorop! De meest creatieve combinatie wordt tevens beloond met de prestigieuze Tufftochtbokaal.

Zondag 29 juli, tegen het einde van de middag, zal de hele stoet terugkeren bij Café de Brink te Bakkeveen waar ze warm worden onthaald met een stuk live muziek van het duo Auke&Ellen. Ook u bent van harte welkom om dit te aanschouwen!

Wilt u digitaal op de hoogte blijven van deze mobiele carnavalstoet? Volg de Tufftocht dan via www.instagram.com/tufftocht

 

Geplaatst in: 2018-gebeurtenissen

1 reactie op “Komend weekend: de Tufftocht

  1. Kéa zegt:

    Als de sfeer blijft zoals die bij de start was, gaat het een pracht tocht worden.veel plezier

Geef een reactie