Filmhuis Bakkeveen vertoont buitenfilm

Het was even wachten op het goede moment, maar vrijdagavond 29 juni was het dan zover. Een prachtige locatie, prima weersomstandigheden en een komische Ierse film, die bij iedereen zeer in de smaak viel.

Ooit speelde de toneelvereniging ‘Halbes lot’ . De film heet ‘Waking Ned Devine’. In een gehucht van 52, meest oudere, inwoners valt de hoofdprijs van een loterij. Het blijkt dat de eigenaar van het lot zich letterlijk doodschrikt als hij ontdekt dat hij de winnaar is. Dit leidt tot zeer hilarische taferelen.

De toeschouwers hadden zelf een stoel meegenomen en het Filmhuis zorgde voor de rest. De film startte om 22 uur en na middernacht keerde iedereen met een brede glimlach weer huiswaarts, nog nagenietend van deze mooie avond.

Onder een imposante beukenboom was dit een schitterende locatie.

Onder het genot van een drankje nog even wachten totdat kan worden begonnen.

 

Geplaatst in: Filmhuis

Geef een reactie