Avond-4-daagse 2018 dag 3

De 3e wandelavond. Opvallend was dat de zon niet scheen. Daarom wat donkerder foto’s dan voorgaande 2 dagen. Het was trouwens erg goed wandelweer. Temperaturen iets onder de 20 graden en weinig wind. Er zijn 1385 wandelaars geteld (27 meer dan donderdag). Zaterdagavond zal het aantal tussen de 1700 en 1800 liggen.

De routes liepen nu naar het westen: beekdal Koningsdiep en De Mersken. De 5 km bleef goeddeels in Landgoed De Slotplaats en een klein stukje weiland langs het Koningsdiep. De 10 km liep door de Mersken en kwam via een schouwpad uit op de Beakendyk. De 15 km maakte hier een lus via een natuurlijk lange afstandswandelpad richting Ureterp om zich later weer op het vertrekpunt aan te sluiten bij de 10 km. Kleine verrassing was het rondje over de begraafplaats van Siegerswoude.

Er is gewandeld over privéterrein van: De Waldsang, Fam. Wilpstra, Rohaan, Dijk en Begraafplaats Siegerswoude.

Let op: afwijkende starttijden op zaterdag en parkeerinstructies om parkeerchaos te voorkomen: www.bakkeveen.nl/a4d

Hieronder een foto-impressie.

Geplaatst in: Avondvierdaagse

Geef een reactie