Opening Griene Weach

Op de koude vrijdagmiddag 18 mei 2018 is de Griene Weach geopend. De RABObank is 1 van de bedrijven/organisaties die een (financiële) bijdrage hebben geleverd aan de totstandkoming van het project; zij overhandigfden van cheque van € 3.500,– vanmiddag.

Het plastic deel van het kunstwerk is bijna klaar. De groenteplantjes die het kunstwerk moeten gaan veroveren zijn ook voor een deel geplant. Dan volgt nu het groeiproces tot medio september.

Hieronder een impressie van de openingshandeling. Geert Louwes hield de presentatie.

 

Hieronder het artikel uit de Leeuwarder Coyurant

 

Geplaatst in: Griene Weach

2 reacties op “Opening Griene Weach

 1. Johan zegt:

  Waarom zijn de vorige reacties van een paar mensen weggehaald? Mag men alleen positief zijn? Zo werkt het toch niet?

 2. Boris zegt:

  Hallo Bakkeveen.nl redactie en medebewoners van Bakkeveen. Ik vind het ronduit belachelijk dat u mij serieuze reactie heeft verwijderd. Ik ben niet de enige in het dorp die dat “kunstwerk” nog steeds ziet als afval. Vraag maar rond, en begin dan niet met “wat vind u ervan?” maar met “lelijk hé, wat vind u er van?” dit resulteert in het feit dat de gevraagde ook kritisch durft te zijn.

  Tevens vind ik het dat u mijn recht om een eigen mening te hebben ontneemt, en we weten allemaal dat dat niet de bedoeling is. Dus ik verwacht dat u stopt met meningen te verwijderen.

  Mvg

  Boris