Crea&Smulmarkt update

12 mei komt steeds dichterbij !

Alle kramen zijn volgeboekt met bijzondere creatieve ontwerpers, prachtige streek- en regioproducten standhouders , smul foodtrucks en orgineel en grappig straattheater !

Heel apart is wat meneer  Boschma maakt ! Boekvouwkunst wat uit het boek komt. Doety Klijnsma maakt prachtige pentekeningen, ook voor speciale opdrachten en er komt nog veel meer.

 

Familie Kollen maakt ter plekke gerookte zalm , Theeschenkerij Bellefleur uit Siegerswoude met eigen gemaakte producten en Hollinga&Hollinga met diverse meelsoorten, koekjes en koekbak boekjes en De Smaakmakkers, biologische vloeibare kruidenmixen, zijn er maar een paar die we uitlichten .

 

De culinaire wereld wordt ons aangeboden via de foodtrucks, zoals Shazia met Pakistaanse hapjes, Laca met Vietnamese heerlijkheden en Sonneclaer ijs uit ons eigen Freisland ! Dat is nog niet alles wat er komt.

 

Straattoneel o.a. samen met Oliehoorn sauzen, Living Statues en Een echte verhalenverteller met paraplu ! Ook ambachtslieden zijn aanwezig, zoals een tingieter, een smid en natuurlijk de dames uit Bakkeveen met hun handwerk kunst ! Dit maar een greep van wat er komt.

Kijk verder op de Crea&Smulmarkt op deze site  www.bakkeveen.nl/crea  bij deelnemers

www.facebook.com/creasmulbakkeveen/

Graag zien wij op 12 mei in het centrum Bakkeveen.

 

 

Geplaatst in: Crea & Smulmarkt

Geef een reactie