Zonnebloem diner in De Stripe

Het was weer gezellig in de Stripe!!!

Dinsdag 20 februari kwamen 109 deelnemers en vrijwilligers van de Zonnebloem afd. Ureterp e.o. naar Hotel Restaurant de Stripe  in Wijnjewoude.

Iedereen kon voor de deur uitstappen waar men werd opgevangen door vrijwilligers die de deelnemers indien nodig, naar binnen begeleiden. Voor de rolstoel gebonden personen, belangeloos door taxi v.d.Wal/Kort vervoerd, was een tafel vlakbij het buffet gereserveerd.

Na een openingswoord van onze voorzitter Albert de Vries werd de soep, er was keuze uit 2 soorten, aan tafel geserveerd. De medewerkers van de Stripe hadden intussen het warm/ koud buffet  klaar gezet. De meeste gasten wisten het buffet meerdere malen te vinden om hun bord te vullen. Het diner werd afgesloten met verschillende soorten desserts aan tafel.

Na een gezellig samenzijn bedankte onze voorzitter de fam. De Vries van de Stripe en hun medewerkers voor de gastvrije ontvangst en het voortreffelijke buffet. Ook bedankte hij de vrijwilligers. Dankzij hen konden zoveel personen van deze avond genieten.

Namens de Zonnebloem afd. Ureterp e.o.  Antje Berga

Geplaatst in: Zonnebloem

1 reactie op “Zonnebloem diner in De Stripe

  1. P de Boer Feenstra zegt:

    Gemengd koor De Dunsjongers,
    Willen volgende keer wel even deze dag komen zingen…..🎶🎶🎶🌞🌸

Geef een reactie