Uitstel opening Afhaalpizza

In tegenstelling tot het vorige (onderstaand) bericht is het voor ons niet mogelijk gebleken om aankomend Paasweekend al open te gaan. Dit heeft te maken met de aanleg van voldoende stroom om onze pizzaoven etc. te starten.

Volgend weekend gaan wij wel van start en daarna volgt de officiële opening. Hou daarvoor onze site www.afhaalpizzabakkeveen.nl en de flyers in de gaten.

Hopelijk tot ziens vanaf 6 april.

Hartelijke groeten, Shobuj Rahman-Spies

 

Oude bericht:
Binnenkort opent in Bakkeveen een nieuwe horecagelegenheid. Afhaalpizza Bakkeveen zal in april zijn deuren openen aan de Weverswal 3b naast de kapperszaak Greatz Hair. Voorheen was hier bakkerij Van der Molen gevestigd.

Alhoewel de naam doet vermoeden dat gasten enkel pizza kunnen bestellen, blijkt de menukaart erg uitgebreid. Zo zijn er naast diverse soorten pizza’s ook voorgerechten, vleesgerechten, pasta’s, ovenschotels en nagerechten verkrijgbaar. En ook aan de kinderen is gedacht.

Een leuke bijkomstigheid is dat Shobuj Rahman-Spies, eigenaar van Afhaalpizza Bakkeveen, samen met zijn compagnon Kosta Agyrakis ook voor grote groepen, zoals tijdens feesten en partijen, heerlijke Indiase en Griekse gerechten kunnen bereiden.

Daarnaast is de zaak, die iedere dag vanaf 12.00 uur geopend is, ook ideaal voor een belegd broodje tijdens de lunch.

Tijdens de opening op 6 april 2018 kunt u de gerechten komen proeven en maakt u bovendien kans op een gratis pizza naar keuze.

Reden genoeg dus om deze zaak welkom te komen heten.

Kijk voor meer informatie op: www.afhaalpizzabakkeveen.nl

Geplaatst in: Eten & drinken

Geef een reactie