De mannenkookclub staat op de crea&smulmarkt

Karel en Bob zijn blij verrast dat zoveel mannen zich voor onze veganistische mannenkookclub hebben aangemeld. Er staan er al vijf op de wachtlijst, want zoals gezegd we hadden maar plek voor vier mannen. Wat is Bakkeveen toch een fantastisch dorp! Zoveel animo, zoveel geestdrift!

Het heeft Bob en Karel geinspireerd om ook een cultureel culinaire duit in het zakje te doen op de Crea& Smulmarkt. Wij gaan u allen, mededorpelingen en passanten, een veganistisch hoogstandje aanbieden, eenvoudig verpakt in een zakje.

Het kost dan wel geen duit, want wat koop je tegenwoordig nog voor een duit, maar toch wel voor de ongewoon lage prijs van vijftig centen. Kom daar tegenwoordig nog maar eens om. Toen wij nog jong waren kon je daar wel vijftig toverballen voor krijgen. Waren trouwens toen ook al veganistisch!

Na overleg met de Keuringsdienst van Waren hebben wij wel moeten besluiten om ons veganistisch stalletje vlak bij de huisarts op te bouwen. Verslaafde vleeseters schijnen soms een allergische reactie te krijgen na het eten van heerlijke veganistische hapjes. Gelukkig komt het maar heel zelden voor, dus wees niet beschroomd.

Kom 12 mei bij Karel en Bob langs en je laat je verwennen!

Geplaatst in: Crea & Smulmarkt

2 reacties op “De mannenkookclub staat op de crea&smulmarkt

  1. Vincent zegt:

    Misschien een punt van aandacht. Het is wel de verwachting dat de heren van de kookclub gepaste kledij aan meten.
    Anders kan de Keuring Dienst van Vegetarisch Nederland u een bekeuring geven en dan wordt u met een duit het riet ingestuurd !

  2. Petra de Jong zegt:

    Persoonlijk vind ik de kleding die de heren op bovenstaande foto dragen er wel mee door kunnen. Behalve die lompe laarzen van meneer links. Die moeten absoluut uit. Een broeinest van ongedierte.

Geef een reactie