Dorpsfeest: het programma

Het ultieme vakantiegevoel tijdens dorpsfeest Bakkeveen 2018!

We moesten er weer 2 jaar op wachten maar de voorpret was daardoor intenser dan ooit. Op donderdag 24 t/m zondag 27 mei organiseert Stichting Dorpsfeest Bakkeveen 4 dagen vol met sportieve en gezellige momenten voor jong en oud. Het centrum van dit plezier (en ook de tent) is te vinden op het parkeerterrein bij de voetbalvelden. Van wagens versieren tot de fietstocht en van schuimparty tot après-ski, er is voor iedereen wat te doen.

Donderdagavond
Al vele bewoners hebben hun creativiteit de vrije loop gelaten en zijn aan het bouwen geslagen. Bouwen met elkaar en voor elkaar aan doorzettingsvermogen, een hechte band en een wagen. Een versierde wagen wel te verstaan met als thema: vakantie. Met al 9 aanmeldingen is de stichting trots en presenteert op donderdagavond dan ook `De optocht met versierde wagens`. Ook zo`n creatief brein die op wieltjes loopt? Geef je dan snel op met jouw eigen wagen via de mail: [email protected]

Vrijdagmiddag
Voor wie de kinderen af en toe alleen op vakantie zou willen sturen, is de kindermiddag een uitkomst. Disco, ranja en een hele lading schuim is de basis voor een blije middag kinderplezier.
Tevens is er de fietstocht voor de liefhebbers van het prachtige Bakkeveens landschap en omstreken met aansluitend koffie/thee voor de ultieme vakantiebeleving.

Vrijdagavond
De lederhosen en tiroler pakjes kunnen weer uit de kast voor de vrijdagavond van het dorpsfeest. De après-ski (die overigens maar €5,- entree kost) zit boordevol sneeuw, bier en hos(s)en. Houd je hiervan? Kom dan even langs en scoor je eigen bierpull bij de bar!

Zaterdagmiddag
Nog nooit ging het zo goed met de gezondheid van de inwoners van Bakkeveen. Dit alles met dank aan team Bakker die in 2016 de zeskamp glansrijk won. Een ieder wil revanche. Dat is vast de reden dat de zeskamp volledig vol en overboekt is. Er kan niemand meer bij maar aanmoediging hebben de teams zeker nodig.

Zaterdagavond
De feesttent is geopend voor een dansje, praatje en een drankje. Pinnen kan in overvloed in de tent. De PPM band en DJ Taco zijn van de partij! Entree deze avond is €10,- maar je krijgt er ruimschoots vertier voor terug.

Zondag
Na gesmeerde kelen en wielen staan we klaar voor de 2e rondrit van de versierde wagens met als eindbestemming de feesttent. Aansluitend is het matinee met Folkert Hans waarna we hopelijk terug kunnen kijken op een geslaagd dorpsfeest 2018.

Om het hele feest compleet te maken is er kermis en voedsel op het terrein te vinden.
Wil je op de hoogte gehouden worden van exacte tijden en alle nieuwtjes omtrent dorpsfeest Bakkeveen 2018? Like dan de facebookpagina van Stichting Dorpsfeest Bakkeveen.
Wij wensen u een fantastisch feest toe en willen alle adverteerders, sponsoren en vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage. Zonder jullie geen dorpsfeest Bakkeveen! Tot in de tent!

Dorpsfeest Bakkeveen

Geplaatst in: Dorpsfeest

Geef een reactie