Wie kan de Griene Weach helpen ?

De Griene Weach is op zoek naar een ouderwetse houten handkar die in het begin/midden vorige eeuw veel werd gebruikt om handelswaar te vervoeren. Of misschien heeft iemand een andere mooie oude vervoers kar voor ons te leen/te koop, van juni t/m eind september.

Als u  er één weet of een tip heeft horen wij dat heel graag.

U mag mailen naar [email protected]

Geplaatst in: Griene Weach

2 reacties op “Wie kan de Griene Weach helpen ?

  1. CH zegt:

    Als ik van Bakkeveen naar Drachten rijd zie ik onderweg, vlak bij Drachten, een oude kar(?) staan met minder wielen dan noodzakelijk om te rijden, en volgens mij moet mee opgeknapt worden. Maar dat lijkt me passend bij het project. Nb de kar is wel veel groter dan een handkar.

  2. Vincent Veldhoen zegt:

    Bedankt voor het mee denken, CH ! Die wagen heb ik ook zien staan en is wel heel erg groot voor ons doel.
    Misschien krijgen we nog meer reacties en komt de kar die wij zoeken toch nog onze kant op. Nogmaals bedankt.

Geef een reactie