Vandalisme

De jeugd van Bakkeveen is op zaterdag weer eens bezig geweest. Bij een bejaarde man is de paal van zijn invalide parkeerplaats aan de Boskkamp omgetrokken. Waar is dit allemaal goed voor, blijf toch eens met jullie handen van andermans spullen af, dat doen jullie toch ook niet bij jullie eigen grootouders ?

Als jullie zo heldhaftig zijn om dit te doen wees dan ook eens zo heldhaftig om je excuus aan te bieden.

Bloemen tussen de ruitenwissers doen vind ik nog daar aan toe of de ruitenwisser om hoog zetten.

BLIJF VAN ANDERMANS SPULLEN AF.

Truus Witteveen

Geplaatst in: 2018-gebeurtenissen

6 reacties op “Vandalisme

 1. Anoniem zegt:

  Waarom word er steed gezegd de jeugd de jeugd doet zeker tegenwoordig alles verkeerd. En degene die hier over klagen hebben vroegen waarschijnlijk dit ook weleens gedaan.

  • Hoo zegt:

   Nou, die jeugd is momenteel wel steeds snachts actief met oa illegaal vuurwerk bij het voetbalveldje. Er ligt daar ook steeds veel afval e.d. En je schrikt je dood als er snachts 6x achter elkaar vuurwerk wordt afgestoken rond 2.30. Voornamelijk onze hond is er niet van gecharmeerd.

  • Truus Witteveen zegt:

   Ik heb ook wel kattenkwaad uitgehaald, maar spullen vernielen van een ander zeker niet. En de jeugd doet ook zeker goede dingen, maar dit is niet goed. En helemaal niet bij een invalide man , aan dit punt ga je toch voorbij.

 2. Do zegt:

  Hoe weten jullie dat dit jeugd is geweest?
  Misschien was het wel een volwassen persoon die onder invloed van een paar borrels dit gedaan heeft!
  In mijn tuin ligt ook steets honden poep zal ik hier ook de jeugd de schuld van gaan gegeven ? terwijl het volwassen zijn die steets bij mij voor huis met hond lopen ! (Tja als we toch met modder gaan gooien na de jeugd)

  Maar die paal kun je toch zo weer recht zetten ?

  Naja discussie jeugd zal nog wel lang door gaan in bakkeveen !!

Geef een reactie