Theater in de Herberg

 

Gisteren waren de commissies die onder het Plaatselijk Belang vallen uitgenodigd om aan te schuiven bij het stamppot in de Herberg. Zij en ook nog een tiental belangstellende konden tussen de gangen door genieten van het theaterstuk van het jeugdtheater ‘Go with the Vol(g)’. Het verhaal gaat over onze bekende, maar zeer verontruste, Tim, die al vloggend door Bakkeveen op zoek was naar iemand. In Bakkeveen kwam hij natuurlijk ook onze vele vrijwilligers tegen, van o.a. de Himmelploeg,  Âldejiersploech en de TIP .

De jeugd treedt nog 2 keer op. Op  vrijdag 16 februari (deze is inmiddels uitverkocht) en zondag 18 februari is er nog een theaterdiner, de locatie is wederom in de Herberg (naast de Plaza) Kosten zijn 22,- (dit is incl Hollands buffet, toetje en 2 drankjes) Reserveren kan via [email protected]

Loflied zingen over de vrijwilligers van Bakkeveen

Ruerd is gered door held Jan

Best vermoeiend, het luisteren naar de monologen van Jan

Jonge Jan en oude Jan

Marrit, de lichtjesdans van de Âldejiersploech

Levana, de Âldejiersploech

Jasmijn, de Âldejiersploech

Tamar en Dagmar aan het roddelen

Dagmar, Tamar en Mirthe

Mirthe aan het roddelen met het publiek

Rixt en Hieke

Lotta als Brigit in RTL Boulevard

Jelmar als Peter AIR de Vries in RTL Boulevard

Mirthe

Marrit, de Âldejiersploech

Marit, de regisseuse

De selfie van Dagmar

Een selfie van Jasmijn

  

Geplaatst in: Toneelvereniging Nij Bigjin

Geef een reactie