Nieuwjaarsborrel van de Dwarskamp

Dit jaar gingen we voor de Nieuwjaarsborrel naar VHC ActiFood in Oosterwolde. We werden heel hartelijk ontvangen en genoten van de koffie /thee en heerlijke “zoete hapjes”. Tijdens de koffie kregen we door een korte film een indruk van het reilen en zeilen van ActiFood. Hierna gingen we in twee groepen uiteen voor een rondleiding door het bedrijf.

Iedereen was zeer onder de indruk van de grootte van de verschillende ruimtes. (koelcel, diepvriescel, groente- vis- vleesafdeling en droogwaar etc.). Na de rondleiding heeft de jeugd van onze buurt o.l.v. een prima kok en enkele “oudere” buurtgenoten heerlijk gekookt. Het uitserveren van de diverse gerechten heeft de jeugd ook met heel veel plezier gedaan.

Kortom, wij hebben met zijn allen genoten van een bijzondere en hele gezellige Nieuwjaarsborrel.

Buurtver. Dwarskamp

 

Geplaatst in: Dwarskamp

1 reactie op “Nieuwjaarsborrel van de Dwarskamp

  1. Steven zegt:

    Hulde aan de Kok en de Jeugd voor het heerlijke eten

Geef een reactie