Waarom vernielingen?

Helaas hebben we recent 2 vernielingen uit het dorp gemeld gekregen. De gaslek woensdagavond laat en de vernieling van een raam van de gymzaal afgelopen avond. In beide gevallen lijkt het om jeugd en vuurwerk te gaan, aldus de politie.
We hopen de gymzaal nog een tijd te kunnen behouden voor het dorp, maar bij vernielingen wordt het steeds duurder en het open houden van de zaal lastiger …. en zonder gymzaal is niet de bedoeling.

Goed om hierin allemaal onze verantwoordelijkheid te nemen zodat we zonder verdere vernielingen het jaar 2017 af kunnen sluiten en zo ook het nieuwe jaar in te gaan. We wensen iedereen een fijne jaarwisseling en een voorspoedig 2018.

Plaatselijk Belang Bakkeveen

Geplaatst in: Plaatselijk Belang

16 reacties op “Waarom vernielingen?

 1. Sylvia Holleboom zegt:

  Triest

 2. T zegt:

  Laten ze bij hun eigen doen , zal je de ouders horen

 3. Anni zegt:

  Gister avond zat er een rumoerig groepje bier te drinken. Kan allemaal schijnbaar. Waar zijn de ouders???

 4. Laura zegt:

  Er wordt nu nog steeds af en toe (hard) geknald in de buurt van de gymzaal. Vanmiddag reed er een politieauto door de straat waarop het ineens even opvallend stil was, direct daarna ging het weer los. Waarom wordt er niet frequenter en onopvallend gesurvailleerd?

 5. ~*~ zegt:

  Iedereen weer toch wie dit zijn… doen er gewoon wat aan

 6. Tineke van der Velde zegt:

  Jeugdhonk?

 7. Dd zegt:

  Alles vernielen is ook niet normaal en totaal niet nodig,..

  Maaaaar De jeugd heeft ja ook niks in bakkeveen waar ze kunnen chillen en hangen..

 8. Bd zegt:

  Mischien een idee om een po te plaatsen of er een jeugd honk moet komen of niet of in ieder geval eej plek waar de jeugt kan chillen

 9. CM zegt:

  Belvedere afgesloten? Drankverbod op Dunsan? Nieuwe horeca-ondernemer? Meer sociaal toezicht bij Dunsan.. Dan verplaatst de jeugd zich weer. Lost niets op. Politiek wordt eens wakker, elke zoveel jaar komt de problematiek terug. Politie heb je niets aan, twee auto’s op zaterdagavond voor Opster -en Smallingerland.. die gaan echt niet naar Bakkeveen voor opstandige jeugd dat zich ophoudt bij een gymzaal.

 10. Rosa zegt:

  Jeugdhonk????
  Gaan we nu vandalisme belonen???

 11. Bd zegt:

  Jammer dat alle jeugt aan een kant gescheerd word als er een plek is waar de jeugt heen kan gaan dan heb je ook kans dat er minder gesloopt word of mischien heb ik het verkeerd kan ook zijn hoor maar er is toch niks vokr de jeugt dus dan gaan ze s, avonds door dorp zwerven

 12. A.G.B zegt:

  Vroeger had je nog het fietsenhok op het schoolplein van de Oanrin. Hier was ook een jeugdhonk in gerealiseerd. Naar mijn idee leverde dit ook alleen maar gedonder op. Je moet de jeugd gewoon meer betrekken. Trouwens je kunt ook gewoon even naar ze toe lopen en het gesprek aangaan. Het zijn maar jeugdigen. Denk dat je op deze manier een stuk verder komt. Politie bellen is wel het laatste wat helpt!

 13. Oliebol zegt:

  Het andere raam in de deur is ook afgelopen nacht blijkbaar ook gesneuveld…

 14. Jacob zegt:

  Nu even helemaal nergens om maar….omdat er geen jeugdhonk is wordt er van alles gesloopt. Ik snap die kombinatie niet helemaal.

 15. Marga zegt:

  Begrijp ook niet waarom die jeugd s’avonds laat nog buiten moet zijn . Als ze zich vervelen kunnen ze beter vrijwilligerswerk of zo doen om van ons dorp wat moois te maken !

Geef een reactie