St. Vieka gaat in kerstbomen

Stichting Vieka neemt kerstbomen verkoop over.

Na jaren vertrouwde gezichten te zijn geweest van de kerstbomen verkoop in Bakkeveen, neemt Stichting Vieka het stokje over van Jappie en Kea.

Stichting Vieka biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een leer-/ werkplek in Bakkeveen. Het onderhoud en de verkoop van de kerstbomen is een prachtige aanvulling op de activiteiten. ‘Hier zijn we erg blij mee!’ aldus Binne Brouwer.

Jappie en Kea zijn verrast met een kerstbrood van de Bakker en prachtig Boeket van de Wylde Roas. Via deze weg wil Stichting Vieka hen nogmaals bedanken voor de inzet en wensen wij ze veel woonplezier toe op hun nieuwe plekje!

St. Vieka

Geplaatst in: 2017-gebeurtenissen

1 reactie op “St. Vieka gaat in kerstbomen

  1. Menno zegt:

    Mooi initiatief!!

Geef een reactie