Zondagmiddagconcert Eddie Mulder

Op zondagmiddag 19 november speelt de bekende gitarist Eddie Mulder een akoestisch concert in de gezellige ambiance van Theeschenkerij Bellefleur in Siegerswoude. Eddie speelt deze middag nieuwe composities die te vinden zijn op zijn inmiddels derde solo-CD “In a Lifetime”. Deze CDis nog niet officieel uit maar is deze middag alvast verkrijgbaar. Er muzikale pareltjes te beluisteren die op zijn eerste CD “Dreamcatcher” zijn opgenomen en ook composities die zijn uitgebracht op “Horizons” en eerder werk wat is verschenen op albums van bekende noordelijke Progbands zoals Leap Day, Trion  en Flamborough Head waarvan Eddie Mulder deel uitmaakt.

Eddie is behoorlijk beïnvloed door de aanschaf van een bijzondere gitaar van de Ierse gitaarbouwer Dermott McIllroy waarmee hij in aanraking kwam via de The Fellowship of Acoustics in Dedemsvaart. De zuivere warme klanken van dit handgemaakte precisie-instrument inspireren hem bijna dagelijks tot het schrijven van nieuwe composities. Ook wordt Eddie enthousiast van zijn Australische gitaarheld Tommy Emanuel die met zijn unieke virtuositeit en performance  vele zalen wereldwijd in vervoering weet te brengen.

Meer info over Eddy Mulder:

Lokatie:

Theeschenkerij Bellefleur
Ida de Vries en Romke Wijma
Adres:         Boskwei 6, 9248KZ Siegerswoude
Tel:               06-48575067
email:          [email protected]
Web:           www.theeschenkerijbellefleur.nl
Facebook: TheeschenkerijBellefleur

Geplaatst in: Evenementen

Geef een reactie