Bladveegschema Bakkeveen

Bladveegschema

In verschillende dorpen/straten worden in de herfst de bladeren van de weg geveegd. In het bladveegschema leest u wanneer u de veegwagen in uw dorp kunt verwachten.

Heeft u in uw eigen tuin veel bladeren en takken? Doe dit dan in uw groene container of breng het gratis naar de Milieustraat .

Gooi uw eigen bladeren en takken niet op straat: de veegwagens raken erdoor verstopt en het levert onnodige vertraging op. Er wordt op de volgende momenten geveegd:

Bakkeveen

 • Maandag 6, 13, 20 en 27 november 2017
 • Tsjerkewâl, Boskleane, Weverswâl (bebouwde kom), Douwelân, Kleasterkamp, Aylvalân, Burmanialân, Alde Drintse Wei
Geplaatst in: Bakkeveen, Publicaties

9 reacties op “Bladveegschema Bakkeveen

 1. LP zegt:

  Wanneer de Nije Buorren en vooral rond de speeltuin ? De vele bladeren waaien de tuinen in.

  • Jan van Dalen zegt:

   Daar is, net als vorig jaar, op verzoek een bladkorf geplaatst. Plaatselijk Belang heeft 4 extra bladkorven kunnen regelen en dit is er 1 van.

   • LP zegt:

    De korf is 1 kubieke meter !. En die is voor blad die van de bomen van de Gemeente in de tuinen waait. Wij gaan echt niet de hele straat bladvrij vegen, dat is aan de Gemeente.

 2. JanvdV zegt:

  u kunt hierover contact opnemen met gemeente Opsterland
  zie Melding openbare ruimte

 3. D.R. zegt:

  Wat gaven afgelopen week de kleutertjes van CBS Betrouwen een goed voorbeeld, door lekker met harkjes en schepjes de bladeren van het schoolplein te ruimen!

 4. Laura zegt:

  Dilemma; veegauto/ papiercontainer, tja…

 5. Bert zegt:

  Vanmorgen al om zeven uur bij ons op de greatekamp 22 de bladeren op de weg geblazen. In de hoop dat de veeg auto ook bij ons kwam. Hij is ook geweest om even te zwaaien, blad vegen ho maar. We wonen hier zo’n 18 jaar en elke herfst en winter zitten we hier achter het dijkje met de bladeren van de bomen op gemeente grond. Elk jaar weer de strijd. De volgende kar met blad breng ik niet naar de stort maar kieper ze in de hal van het gemeente huis. Ik ben het nu zat. Appie.

 6. Bert zegt:

  Hoera, daar was hij dan eindelijk, de veegauto. Na veel ge -mail en klachten bij de gemeente. Waarom ons straatje niet kon worden meegenomen is mij nog niet duidelijk. Van heel ons dorp, staan verreweg de meeste bomen op gemeente grond bij elkaar, vlak voor ons huis. Hopelijk doen we in de toekomst nu ook mee. Appie

Geef een reactie