Myrthe gaat naar het EK.

In de Sa! van 4 oktober staat een artikel over Myrthe Tognini uit Bakkeveen.

Acrogymnastes Myrthe Tognini en Lisanne Hulder (Wijnjewoude) dromen van een topprestatie op het EK, dat over anderhalve week in Polen begint. Maar bovenal genieten ze elke keer weer van hun sport. “Leuker dan acrogym is er niet.”

Myrthe wist al op jonge leeftijd dat ze wilde meedoen om de prijzen. Ze was zeven jaar toen ze enthousiast tegen haar ouders en trainers riep dat ze later naar EK’s en WK’s wilde. De eerste van die twee doelstellingen volbrengt Myrthe over anderhalve week, in het Poolse Rzeszow. “Ik ben heel erg benieuwd wat we daar kunnen. Het zou mooi zijn als we in de buurt van het podium komen.” Voor vervolg: lees artikel in de Sa!

Onderstaande foto is van de Sa!, Sietze de Boer.

 

Geplaatst in: 2017-gebeurtenissen

1 reactie op “Myrthe gaat naar het EK.

  1. Gea zegt:

    Veel succes dames.

Geef een reactie