Duinen donderdag dicht

Aanstaande donderdag 5 oktober worden er filmopnames gemaakt voor de film “Redbad”: een miljoenen productie, waarbij ook opnames in Denemarken, Duitsland, Eernewoude, Ameland en Eindhoven worden gemaakt. De opnames in Bakkeveen duren maar 1 dag.  Klik hier voor meer info.

Lokatie: zandvlakte. Er vinden in Bakkeveen geen “schijn”-gevechten plaats, maar meer statische opnames.

Het gehele gebied zal donderdag zijn afgesloten voor wandelaars en ook de parkeerterreinen bij Dundelle zijn niet toegankelijk voor parkeren. Alle ruimte is nodig om de materiaalwagens, 25 paardentrailers en auto’s van de honderden figuranten te plaatsen. Misschien is er ook nog wat ruimte nodig van het vlooienmarkt weiland, maar dat is nog onzeker. Waarschijnlijk komen daar wel even paarden in de wei alvorens ze moeten “optreden”.

Sinds dinsdagmiddag staan er ook borden die de ontoegankelijkheid aangeven. Je kunt dat onmogelijk over het hoofd zien…

Nu zal het donderdag ook slecht weer zijn. Of de opnames dan daadwerkelijk door kunnen gaan??

Hieronder de brief die buurtbewoners hebben ontvangen.

 

Geplaatst in: 2017-gebeurtenissen

2 reacties op “Duinen donderdag dicht

  1. Patrick zegt:

    Ik zag de borden vanochtend staan. Ronduit onvriendelijke teksten. Ik kreeg er nou niet de indruk van dat men te gast zou zijn in Bakkeveen

  2. hilko zegt:

    De teksten waren zeer duidelijk, lang verhaal kan nou eenmaal niet op deze borden. Mooie tenue ’s van die tijd! Doet denken aan de serie Floris. Succes met de verdere opnames.

Geef een reactie