Vertraging intocht Avond-4-daagse

Helaas is zaterdag een vertraging van een klein half uur opgetreden in de intocht van de avond-4-daagse. Een lid van Concordia (muziekkorps uit Sexbierum) werd onwel. Er is een ambulance ter plekke gekomen. Gedurende de tijd dat de ambulance aanwezig was wilde men de doorgaande weg door Bakkeveen “leeg” houden om snel met de patiënt naar Drachten te kunnen rijden. De behandeling ter plekke duurde een half uurtje. lees meer: avondvierdaagse-2017-dag-4

 

Oude bericht hieronder ………

De starttijden van de avond-4-daagse  voor vanavond, zaterdag, zijn anders dan de 3 voorgaande avonden: de 5 km start bijna 40 minuten later. Andere jaren was het verschil 25 minuten, maar moest er ca 6,5 km worden gelopen. De afstand is nu korter (bijna 5,5 km), dus later starten.

Eerder starten (als dat al zou kunnen) heeft ook helemaal geen zin: dan sta je alleen maar te wachten op de zandvlakte om je op te stellen achter 1 van de 2x 5 muziekkorpsen.

Naar verwachting vertrekt het eerste korps om 20:05 uur met daarachter de eerste groepen wandelaars. Daarna elke 5,5 minuten een volgende korps, totdat er 10 geweest zijn. De laatste vertrekt dan om 20:50 uur. Dat zou dan een half uur eerder zijn dan vorig jaar. (Benieuwd of het lukt).  Gemiddeld lopen 170 personen achter een korps aan.

Alle info, dus ook de starttijden, voor vanavond: www.bakkeveen.nl/a4d

Geplaatst in: Avondvierdaagse

Geef een reactie