Lammetjesdag

Lammetjesdag van It Fryske Gea bij Bakkeveen

Bij de schaapskudde van It Fryske Gea op de Heide fan Allardseach zijn dit jaar erg veel lammetjes geboren. Tijdens de lammetjesdag op zondag 23 april is iedereen van harte welkom ze te komen bewonderen. Een ideale mogelijkheid om met het hele gezin te genieten van de pasgeboren lammetjes en de natuur. Belangstellenden zijn van harte welkom van 12.00 tot 16.00 uur bij de schaapskooi aan de Jarich van der Wielenwei 5 te Bakkeveen.

Er valt deze dag veel van de natuur te genieten. Naast een kraambezoek aan de lammetjes in de schaapskooi, worden ook demonstraties gegeven van bijvoorbeeld schapenscheren, schapendrijven, eendenkorf vlechten en wol spinnen. Daarnaast kunnen kinderen meedoen met leuke activiteiten zoals broodjesbakken, braakballenpluizen en knutselen. Wie op deze dag van de Heide fan Allardseach wil genieten, kan deelnemen aan één van de wandelexcursies. Genoeg redenen dus om een bezoekje te brengen aan de schaapskooi en de mooie natuur rondom Bakkeveen!

Informatie

  • Datum: zondag 23 april 12.00 – 16.00 uur
  • Locatie: Jarich van der Wielenwei 5 in Bakkeveen
  • Parkeren: bij Nieuw Allardsoog
  • Toegang: een gift wordt op prijs gesteld
Geplaatst in: t Fryske Gea

Geef een reactie