Geweldige optredens Dúnsjongers

Beste dorpsgenoten en naaste omgeving.

Dúnsjongers Bakkeveen treden regelmatig op. Laats nog met de Brassband Opsterland in De Mande in Bakkeveen maar ook een uitwisseling met het koor “It kin net” uit Groninger Opende.

Prachtig en heel leerzaam allemaal. Maar het aller dankbaarst is optreden voor de bewoners van van verzorgingshuizen. Het plezier wat zij uitstralen bij de herkenning van de vele nummers is geweldig.  Maar ook bij de nieuwe liedjes, die tegenwoordig in prachtige samenzang worden vertolkt, wordt er heel aandachtig geluisterd en enthousiast geapplaudisseerd. We noemen even een paar optredens: ANBO en De Lijte te Ureterp, Zonnehuis Zuidhorn, Faunafair Wijnjewoude, Federatie Opsterland en gisteravond Rispinge te Drachten.

Het zou toch geweldig dat meer enthousiaste beginnende zangers en zangeressen zich tot dit koor voelen aangetrokken. We kunnen best nog wat nieuwe leden gebruiken. We hebben dit jaar nog drie repetitieavonden nl. 11 en 18 mei en 1 juni. Aanvang 20.00 uur in de Dúndelle te Bakkeveen.

Overwin je zelf en loop bij ons binnen en luister mee of probeer misschien al mee te zingen. We begrijpen best dat wij minder aantrekkelijk voor jonge mensen zijn maar 50 of 60 plus moet toch kunnen.

Je bent van harte welkom.

Geplaatst in: Dunsjongers

Geef een reactie