Even niet: zegels sparen voor PB

Update dinsdag 28 maart
Sinds gisteren, maandag 27 maart is de melkbus uit de hal van de supermarkt verdwenen. De bus is naar de oppimpster. Petra de Jong heeft de bus meteen na het schuren in de grondverf gezet. Voor de Paasdagen klaar, helemaal gepimpt!  Dus de zegels nog even bewaren en dan kunnen ze weer in de bus voor het belang van het dorp.

Al zeer vele jaren staat bij de uitgang van de Poiesz-supermarkt in Bakkeveen een melkbus. In deze melkbus een gleuf waar Poiesz-zegels in gedaan kunnen worden.  De opbrengst van deze zegels wordt besteed aan activiteiten van Plaatselijk Belang zoals extra bladkorven, plaatsen bloembakken, etc.
Mensen die zelf de Poiesz-zegels niet sparen worden uitgenodigd de zegels voor het dorp te bestemmen. De opbrengst bedraagt jaarlijks een kleine € 100,–.

Nu willen we wat meer promotie geven aan deze spaarmogelijkheid voor het dorp.

De melkbus moet nodig gepimpt worden (zie onderstaande foto). Wie heeft een idee en kan het ook nog uitvoeren?
Misschien is er ook een andere wijze waarop het winkelend publiek geattendeerd kan worden op de mogelijkheid voor het dorp te sparen. Vooral vakantiegasten zouden we er opmerkzaam op moeten maken.

 

Wie kan wat voor het dorp betekenen in die zin: pimpen van de huidige melkbus zodat deze beter opvalt of een andere manier verzinnen zodat meer zegels worden ingeleverd.

Je kunt reageren naar [email protected]

Plaatselijk Belang Bakkeveen

Geplaatst in: Plaatselijk Belang

1 reactie op “Even niet: zegels sparen voor PB

  1. Postma zegt:

    De buitenzijde beplakken met zegelboekjes zodat meteen duidelijk is wat de bedoeling is van deze melkbus. Met behangplaksel en zegelboekjes kom je volgens mij een heel eind.

Geef een reactie