Vandalisme na NL-Doet

Beste dorpsgenoten,

Na een zeer geslaagde NLdoet dag bij CBS Betrouwen afgelopen zaterdag (11 maart), waar we met een groep enthousiaste ouders en leerkrachten bezig zijn geweest om het plein op te vrolijken, hebben enkele vandalen gemeend om de pas geverfde dingen iets minder fraai te maken. De pas geverfde glijbaan is beschadigd, op het zwart/wit geverfde schaakspel staan voetafdrukken en er was zand op gegooid en op het geel geverfde speelhuisje staat een hakenkruis gekrast + nat (zie foto’s in de bijlage).

De bordjes “nat” die we rondom het schoolplein hadden opgehangen vonden wij overal terug, maar niet op de plekken waar ze eerst hingen.

Heeft u iets verdachts gezien?
Neem dan a.u.b. contact op met onze wijkagent Oebele Dijk ([email protected]).

Want wij als pleincommissie balen hier ontzettend van!!!

Namens de pleincommissie,
Lenie Palsma-Postma

Geplaatst in: Oproepen

5 reacties op “Vandalisme na NL-Doet

 1. Anko zegt:

  tekst op de achtergrond past hier wel bij

 2. AB zegt:

  Wat ontzettend sneu… Witte of zwarte verf onder de schoenen zou toch wel zichtbaar moeten zijn voor ouders, toch (tip)???

 3. J zegt:

  Wel de boel vernielen, als je nou bekend om wat je heb gedaan dan ben je nog wat. Wat een laffe vertoning is dit en een hakenkruis tekenen. Waar halen ze het lef vandaan, mensen die de oorlog hebben meegemaakt zullen hier zeker van schrikken. Dus jullie melden bij de politie en alles schoonmaken en opnieuw verven wat er beschadigd is.

 4. Huub Bouma zegt:

  Wat een lef op een schoolplein waar elke dag kinderen spelen,heb nu ook het lef om toe te geven dat je het gedaan hebt en help mee om alles weer schoon te maken dan laat je zien dat je lef hebt!!!

 5. JvdHeide zegt:

  Jammer genoeg niks gezien of gehoord ,schandalig waar haal je het lef vandaan .

Geef een reactie