Bos en tuinafval gaan NIET samen

Daar is Bakkeleitje weer…

…dit keer met een sneer.

Het voorjaar is begonnen. De tuinen worden weer aangepakt.  Waar laten we het afval???

Toch NIET in het bos???

Neem deze overdenking ter harte!!!!!!!

Een geweldig voorjaar gewenst.

Bakkeleitje

 

 

 

Geplaatst in: Oproepen

4 reacties op “Bos en tuinafval gaan NIET samen

 1. Claartje Slofstra zegt:

  Heel goed, Bakkeleitje. Het pamflet is bij de ingang aan de Alde Drintse Wei meteen eraf gerukt helaas. Het lag op de grond. Direct weer op de boomstam geprikt natuurlijk. Moeten we in de gaten houden.
  Het is een terechte plaats, want hier wordt inderdaad veel tuinafval gedumpt, vooral in het najaar.

 2. Jannekej zegt:

  euhm Bakkeleitje… u loop met deze pamfletten ook troep achter in het bos. Een boom is geen prikbord……

 3. CM zegt:

  Tuinafval in de vorm van schone modder, compost, droog boomblad, eikels, kastanjes etcetera hoort prima thuis in het bos bijvoorbeeld voor herstel van de looppaden welke mede door ATBers worden uitgehold waardoor blubberige plassen onstaan. Hierdoor worden door wandelaars nieuwe paden gemaakt al dan niet door rustplaatsen van wilde dieren (zie Alde Drintse Wei Reeën liggen daar). Jammer dat er mensen zijn die menen dat een oude kerstboom of wortelkluit daar ook thuis hoort. Ik kan me niet voorstellen dat het dorpelingen zijn. Ik zie ook regelmatig vuilnis gedumpt op de Nije Drintse Wei.

Geef een reactie