Jeugd survivalclub

Twee jeugdige topteams (volgens hun zelf  dan …) waren zaterdag druk aan de slag in de Poiesz van Bakkeveen. Nee, niet met klimmen en klauteren, maar met het helpen van klanten. De jeugd heeft goed geholpen met boodschappen sjouwen en dit leverde flink wat sponsormunten op. Deze sponsormunten worden aan het eind van de sponsoractie ingeruild voor cash geld. Hiermee kan de club leuke dingen doen en maken voor de jeugd!

Op de prijsvraag hoe lang de survivalclub in Bakkeveen bestaat gaf Marijke Berends het goede antwoord. Marijke kwam speciaal uit Drachten voor de overheerlijke roombroodjes. Deze waren in de aanbieding en zij kocht meteen 6 dozen. En u wilt natuurlijk weten hoe lang de survivalclub al weer rondrent, klimt en zwemt in Bakkeveen? Nou wij zijn opgericht in mei 2011, you do the math…

De jeugd sponsoractie loopt nog 6 weken, dus volop kansen voor u om de munten in onze koker bij de Poiesz te werpen.

Met sportieve groet,
Survivalclub Bakkeveen

 

Geplaatst in: Survival

Geef een reactie