Jong poesje aan komen lopen

Deze jonge poes is af te halen bij Johnny en Hester Slofstra, Greate Kamp 26

Geplaatst in: Oproepen

9 reacties op “Jong poesje aan komen lopen

 1. Drent zegt:

  Dit katje hoort op de boskkamp 45.. Maar de eigenaar is op vakantie.

 2. Drent zegt:

  Geen idee,beestje loopt al een week tejanken.bij de achyer duur van haat huis,, Haar stief vader komt zo nu. Als ik hem weer zie zal ik het tegen hem zeggen .

 3. Iris zegt:

  Ik was erg verbaast toen ik deze advertentie voorbij zag komen! Rond augustus/september kreeg onze kat twee kleintjes, die toen begin/half november ineens verdwenen waren. Wij gingen er vanuit dat deze kittens slachtoffer waren geworden van een hongerig roofdier, dus na een tijdje hebben wij niet meer naar ze gezocht.(Zulke dingen gebeuren op een boerderij).

  Het patroon van de vacht van het katje komt overeen met de foto’s/filmpjes die ik regelmatig nam van de kitten. Het lijkt er dus op dat de katjes niet zijn opgegeten maar misschien zijn meegenomen. Ik zou daarom graag willen weten hoe de ‘eigenaar’ van dit katje hieraan gekomen is en waar het broertje is gebleven.. Het katje was bij verdwijning nog niet oud genoeg om voor zichzelf te zorgen. Daarnaast was het katje al toegezegd aan een gezin met kinderen, die bij de verdwijning dus erg teleurgesteld waren.

  Nu wil ik niemand beschuldigen, maar ik ben wel benieuwd hoe dit katje bij ze terecht gekomen is..

 4. RW zegt:

  Dat kleine beestje hoort toch niet elke dag buiten met die kou?? Sneu

 5. Trienke zegt:

  Katje al voor de jaarwisseling gesignaleerd achterkant Boskkamp nr 49 in boomwal,was toen veel te jong om al bij moederpoes weg….Loopt nu overal te jammeren en heeft wormen,intussen pil gegeven daarvoor….

 6. Sandra zegt:

  Henkie is weer terug bij zijn baasje.
  Henkie kon de afelopen week gewoon binnenkomen en kreeg 2 maal daags voeding.
  1 á 2 maand terug is Henkie gevonden op de kromhoeksterbrug te Frieschepalen. In en nabij omgeving gevraagd of iemand de kitten herkende, maar niemand wist van wie de jonge kitten was.
  Dus het was de keuze of naar het asiel, of het arme beestje houden. Dus toen toch de keuze gemaakt om het beestje te houden, ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om het beestje naar het asiel te brengen. En ook kon hij meteen goed overweg met zijn maatje Hond Kelly.
  Dus na 3 week een kattenluikje in de deur geïnstaleerd, aangezien Henkie een echte speelse kat is, die zijn ruimte nodig heeft.
  Tevens is henkie 2 week terug al ontwormd. En is hij bij de dierenarts geweest voor een check.
  Ook wil ik iedereen bedanken die afgelopen week op Henkie hebben gepast.

  Met vriendelijke groet,

  Sandra

 7. Alie zegt:

  Ik ben blij dat hij terecht is 👍🏼

Geef een reactie