Oliebollentraining

De oliebollentraining van de survivalclub was drukbezocht en zeer geslaagd. Naast de hindernissen werden er dit jaar een paar leuke spellen geïntroduceerd! Reuze yenga, waarbij je blokjes kon verdienen door als team zoveel mogelijk hindernissen te nemen. Discgolf, een verrassend leuk spel met frisbees (aanrader!!). De hangproef, touwtrekken en natuurlijk een parcours met survivalhindernissen.

Het begon ’s middags om 16.00 al met de mini’s. Dit is de jongste groep vanaf 6 jaar, die zijn zo heerlijk enthousiast en wat hebben ze genoten van de chocomelk en oliebollen. Daarna was het de beurt voor de jeugd vanaf 9 jaar, en ook de jeugd vanaf 13 jaar was volop aanwezig. De avond eindigde om 20.30 met de volwassen leden van de survivalclub en een paar vreemde eenden vanuit de Outdoor Fitness groep:-). Al met al een mooie opkomst van bijna 60 leden en een heel aantal ouders. De schade: 100 oliebollen en 8 liter chocomelk.

Een prachtige afsluiter van dit jaar!

Survival Bakkeveen

Geplaatst in: Survival

1 reactie op “Oliebollentraining

  1. ytsje Wilstra zegt:

    wat in actieve vereniging en al safolle leden!!!!!!! Geweldich

Geef een reactie