Impressie vlooienmarkt zat. 1 oktober

De 11e vlooienmarkt van het seizoen is weer geweest. Een relatief kleine markt met 312 standhouders en veel publiek. Het spande erom of het droog zou blijven. In tegenstelling tot in de omgeving is het deze keer in Bakkeveen zo goed als droog gebleven. Wel moesten we al eerder in de week afscheid nemen van de mooie september nazomer. Op donderdag alweer 10 mm regen en vrijdagmiddag 3 mm. Tegen het einde van de markt kwam de zon nog af en toe door….

Het inruimen van de markt viel niet mee: het was op vele plaatsen echt donker. Maar bij het lichter worden vanaf 7 uur bleek dat iedereen toch weer netjes in de rij stond.

Er waren voor 5 uur ook al bezoekers, maar toen was er nog weinig keus: een stuk of 30 standhouders waren op de moment aanwezig en uitgepakt. Wel jammer dat je daarvoor iets na 2 uur uit je bed gaat en helemaal uit Utrecht aan komt rijden. De markt begint dan wel vroeg, maar in oktober is 5 uur wel errug vroeg.

Er is nog 1 markt te gaan en dat is zaterdag 5 november. Dan is het wintertijd en komt de zon ongeveer even laat (of vroeg) op als de 1 oktober markt (tegen 7:45 uur).

Onderstaande foto’s zijn van Wolter Nieuwland.

Geplaatst in: Algemeen

2 reacties op “Impressie vlooienmarkt zat. 1 oktober

  1. Jacob de Vries zegt:

    Wolter bedankt, leuk gedaan

  2. Grietje zegt:

    Zit je naar de foto,s te kijken,kom je jezelf tegen hahaha gelukkig niet heel erg goed zichbaar bedankt

Geef een reactie