Haak/Breicafé gestart op terras van DE BRINK

Vrijdagochtend 2 september, 10.00 uur en NU al gezellig op het terras van Dorpscafé De Brink. Naarmate de ochtend verstrijkt komen er nog meer vrouwen bij. Ook vrouwen die geen lid zijn van de Vrouwen van Nu. Het Haak/Breicafé is er voor iedereen. Lid of geen lid. Met of zonder haak/breiwerk. De volgende keer is vrijdag 7 oktober. Wie weet : ook nog op het terras!

Vrijdagochtend 2 september, 10.00 uur en NU al gezellig op het terras van Dorpscafé De Brink. Naarmate de ochtend verstrijkt komen er nog meer vrouwen bij. Ook vrouwen die geen lid zijn van de Vrouwen van Nu. Het Haak/Breicafé is er voor iedereen. Lid of geen lid. Met of zonder haak/breiwerk. De volgende keer is vrijdag 7 oktober. Wie weet : ook nog op het terras!

Geplaatst in: Algemeen

Geef een reactie