Zintuigentocht door heide en bos

Met je ogen dicht hoor je veel meer. En heb je de natuur wel eens geproefd? Tijdens deze zintuigentocht door het Mandefjild bij Bakkeveen op zaterdag 25 juni van 14.00 tot 16.00 uur beleef je de natuur op een andere manier. We proeven, voelen, ruiken, horen én zien de natuur. Aanmelden voor deze jeugdexcursie voor kinderen van 6 t/m 12 jaar kan tot een werkdag van tevoren via het bezoekerscentrum van Nationaal Park De Alde Feanen, via 0511-539618. Deelname is voor kinderen van leden van It Fryske Gea op vertoon van de ledenpas gratis, niet-leden betalen €4,-.

Zintuigen
Herken jij de geluiden om je heen zonder te zien wat het is? En kom je erachter door te ruiken en proeven wat voor plant je hebt gevonden? Tijdens deze tocht staan je zintuigen op scherp. Johannes Schurer, een gids van It Fryske Gea, leidt je langs de bijzondere plekken die je hier kunt vinden. Ga mee op pad en ontdek de natuur met je zintuigen.

Geplaatst in: t Fryske Gea

Geef een reactie