World Servants 2017

Wat is World Servants ook alweer?

World Servants is een christelijke organisatie die jongeren naar het buitenland stuurt om daar te scholen, ziekenhuizen, etc. te bouwen. Dit doen ze omdat Jezus ons heeft geleerd om te dienen. De deelnemers moeten zelf geld inzamelen om de reis, het verblijf en de bouw te bekostigen. World Servants regelt de rest en stuurt begeleiders mee. Bent u benieuwd? www.worldservants.nl voor meer informatie over alle projecten.

Wie zijn wij?

 • Arne:
  “Hallo, ik ben Arne v/d Bosch en ik ga in de zomervakantie van 2017 naar Los Batos, in Bolivia, om daar vrijwilligerswerk te doen. Ik ga daar samen met Janneke naartoe. Ik ga mee omdat het mij geweldig lijkt om mensen te helpen. Ook is lijkt het me leuk om naar het buitenland te gaan.
  Meer over mij:
  Ik ben jarig op 1 januari en word in 2017 zestien. Mijn hobby’s zijn: volleybal, dwarsfluit en lezen. Ik heb twee broers en een kat. Mijn oudste broer, Jesper v/d Bosch, is in 2015 naar Guatemala gegaan om daar een school te bouwen, zo ben ik op het idee gekomen om ook mee te gaan.”
 • Janneke:
  “Hallo, ik ben Janneke Veenstra en samen met Arne ga ik in de zomer van 2017 bouwen in Bolivia. Dit gaat vanuit de organisatie World Servants. Mijn motivatie om aan dit project mee te doen is het kunnen helpen van mensen die het moeilijker hebben dan wij. Ik vind dat de projecten van de World Servants en de organisatie zelf het beste bij mij passen. Ik hoop te kunnen helpen aan een betere toekomst voor deze mensen in Bolivia. Ook hoop ik wat te leren van de reis die we gaan maken.
  Meer over mij:
  Ik ben jarig op 30 januari en word in 2017 zeventien. Mijn hobby’s: lezen, volleybal en mountainbiken. Ik help graag andere mensen en ik houd van avontuur. Ik heb een jongere en een oudere broer.”

Meer over het project:
“In Los Batos, Bolivia, in de gemeente Porongo gaan we extra klaslokalen en toiletten bouwen voor de leerlingen (kleuters en middelbare scholieren). Er is een ernstig gebrek aan klaslokalen. Het is voor de kinderen belangrijk om Spaans te leren, omdat 13% van de inwoners alleen maar Quecha (hun eigen taal) spreekt. Door de kinderen Spaans te leren kunnen ze goed meedoen op de basisschool.”
Bouwen aan verandering en bouwen aan je zelf is het motto van World Servants. Arne en Janneke willen in 2017 graag naar Bolivia om daar kinderen een betere toekomst te bieden. Daarvoor gaan ze komend jaar hier aan de slag om daar te kunnen bouwen. De eerste activiteiten staan al gepland Bessen plukken op de bessenboerderij op het Allardsoog en helpen bij het Dodo festival. Met zijn tweeën is maar een kleine groep er kunnen nog wel een paar bij. Dus lijkt het je ook leuk om mee te gaan met World Servants meld je dan aan bij [email protected]

Groet Arne, Janneke en Johanna, namens de World Servants groep Bakkeveen.

Geplaatst in: Algemeen, World Servants

1 reactie op “World Servants 2017

 1. K. Veenstra zegt:

  Heel veel succes Arne en Janneke!
  Ik vertrouw er op dat de inwoners van Bakkeveen jullie zullen steunen met jullie acties, zodat jullie volgend jaar op reis kunnen.

Geef een reactie