Avond-4-daagse: deze week

Aanstaande woensdag 8 juni begint de 61e avond-4-daagse van Bakkeveen.

De routes zijn grotendeels klaar. De laatste details worden een dag voorafgaand de wandeling ingevuld. Na de wolkbreuk van afgelopen vrijdag zijn alle paden en terreinen weer goed begaanbaar. Ook het weer zal goed zijn: niet te warm en droog, zoals het nu lijkt alle 4 de avonden !

Woensdagavond gaan de routes richting Siegerswoude. We willen je graag attenderen op de 15 km. Deze extra lus op de 10 km bestaat uit het “Rondje De Wilp“. Het is een met bordjes bewegwijzerde route (inderdaad) rond het dorp De Wilp. Je komt op vele leuke plekjes. Het “Rondje De Wilp” is enkele jaren geleden door Plaatselijk Belang De Wilp gerealiseerd en loopt deels over particulier terrein.

Dus als je woensdagavond nog een flink stuk wilt wandelen? Om 18 uur zoals gebruikelijk starten op de Weverswal en daarvoor inschrijven bij Café De Brink.

Meer info: www.bakkeveen.nl/wandel

 

 

Geplaatst in: Avondvierdaagse

Geef een reactie